Books & magazines

Vlam in de plant - Maartje Borst, Lisette Kreischer

The tastiest vega(n) recipes for BBQ. Vegetables shine on the grill and BBQ with these great vegan BBQ recipes from "Flame in the Plant," from the authors of Man.Eat.Plant

Read more
25,99

Inclusief verzending binnen Nederland

Residual value remains on the Pluim.

About this product

Met de veg(a)n BBQ-recepten van Maartje Borst en Lisette Kreischer in Vlam in de plant laat je groenten schitteren op de grill. Van overheerlijke drumsticks van oesterzwam, roasted broccoli met romesco tot gegrilde perziken met custard en frambozen en alle benodigde info over bijzondere technieken en bereidingswijzen.

De BBQ is bij uitstek een fantastische tool om groente ontzettend veel smaak te geven. Door planten boven hete kolen te roosteren krijgen ze een heerlijke gekaramelliseerde korst, met een enorme smaakboost als gevolg. Daarnaast dringt de houtachtige rook van de kolen door de celwanden van planten heen, waardoor een 'saaie' groente opeens een diep aroma krijgt.

De voedzame, volwaardige, vriendelijke en duurzame plantaardige keuken verdient de spotlight. Dus laat je verleiden en verlekkeren door de overvloed aan groente, granen, peulvruchten, noten, zaden, paddenstoelen, wieren, fruit en kruiden, kies de juiste grillmethode voor je groente en zet die vlam in de plant!

Maartje Borst, Lisette Kreischer | Nederlands | Hardback | 144 pagina's

Locations

Benefits of Pluimen

  • Easy to redeem
  • Shipping costs included
  • Over 2000 leisure activities
  • Quick delivery