Vijf dagelijkse principes

Vijf dagelijkse principes

Content

Al 3 decennia lang… Zo lang zijn we al gespecialiseerd in het geven van cadeaus. In al die jaren hebben we geëxperimenteerd, nieuwe keuzes gemaakt en zijn we andere wegen ingeslagen. Toch stonden er altijd 5 zaken overeind als een huis.

Vijf dagelijkse principes

1. Het versterken van relaties

Iedereen verdient schouderklopje. Erkenning. Of waardering. Een Pluim dus. Door dat met regelmaat te doen, bouw je aan relaties en laat je zien hoe blij je met een ander bent.

2. De leukste ‘dingen’ zijn niet alleen maar dingen

Het draait om unieke ervaringen en blijvende herinneringen. Daarom kiezen we voor ervaringsgerichte cadeaus. Die zijn immers vele malen sterker in het creëren van sterke relaties.

3. Een cadeau gaat verder dan het geefmoment

We richten op de blijvende waarde van het geschenk. Onze cadeaus zijn een uitnodiging om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van welverdiende vrije tijd. Vrije tijd vol avontuur, ontdekking en herinneringen die een leven lang meegaan.

4. Flexibiliteit en keuze zijn belangrijk

Het kan best moeilijk zijn om een goed cadeau te kiezen. Want zeg nou eerlijk: hoe vaak krijg je nou een cadeau waar je niks mee kunt? Geef daarom de keuze aan de ontvanger. Met meer dan 2.000 belevenissen en cadeaus voor vrije tijd, is er altijd een match.

5. Persoonlijkheid is logisch

Een cadeau wordt 10 keer leuker als het persoonlijk is. De Pluim is een krachtige tool om de employer branding te versterken. Inclusief de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen en een cadeaushop in eigen huisstijl.

Erken en waardeer medewerkers regelmatig met een Pluim

Wil je een effectief waarderingsprogramma optuigen? Met meer dan 30 jaar ervaring in het waarderen en belonen van medewerkers, helpen we je graag met een cadeau dat naadloos aansluit bij jouw medewerkers én het geefmoment.