Books & magazines

Airfryer kookboek - Peter Friehling

This cookbook is full of versatile international dishes for any time of day. Get more out of the airfryer: beyond bitterballs and fries!

Read more
19,95

Inclusief verzending binnen Nederland

Residual value remains on the Pluim.

About this product

Het imago van de airfryer is de afgelopen periode 180 graden gekanteld: van ‘slank’ frituuralternatief tot een wonderoventje waarmee je in een relatief korte tijd − en dus energiebesparend − van alles kunt bereiden. Peter Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de vele mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal te benutten. Met duidelijke instructies, en ook vooral wat je maar beter kunt laten, geeft Airfryer kookboek tientallen recepten waarmee je aan de slag kan. Van bistro- en eetcafégerechten als quiche, cordon bleu en tarte tatin tot en met Aziatische, Midden-Oosterse en Latijns-Amerikaanse toppers.

Maak Thaise curry met viskoekjes of coxinha, een Mexicaans kipgerecht. Verras je tafelgenoten op zoete zaligheden als Baked Alaska en Midden-Oosterse ma’amul-koekjes. Van appetizers als samosa’s of paddenstoelentoast tot en met nagerechten als rumbanaan en alles wat er tussenin zit. En uiteraard mogen snacks als loempia’s, pizza’s en kipnuggets niet ontbreken.

Peter Friehling | Nederlands | Hardback | 144 pagina's

Locations

Benefits of Pluimen

  • Easy to redeem
  • Shipping costs included
  • Over 2000 leisure activities
  • Quick delivery