Books & magazines

Inmaak- en fermenteerbijbel - Simone van Thull

Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha. Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten.
 

Read more
27,50

Inclusief verzending binnen Nederland

Residual value remains on the Pluim.

About this product

Actie! van € 34,99 voor € 27,50 (geldig t/m 15 januari 2025)

Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 had iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen (Hardback)

Locations

Benefits of Pluimen

  • Easy to redeem
  • Shipping costs included
  • Over 2000 leisure activities
  • Quick delivery