Books & magazines

Brutto - De (briljant) eenvoudige keuken van Florence - Russell Norman

This cookbook is the follow-up to culinary classic Polpo. Florence's cuisine is stunningly simple, with few ingredients, but exceptionally good. With dishes for every home cook, Brutto is a declaration of love to honest Tuscan cuisine.

Read more
34,99

Inclusief verzending binnen Nederland

Residual value remains on the Pluim.

About this product

Brutto ma buono, ofwel: lelijk maar goed. Dit is de keuken van Florence - verbluffend eenvoudig, met maar weinig ingrediënten, maar uitzonderlijk goed. Met gerechten voor elke thuiskok en Russells inspirerende verhalen en insider tips is Brutto een liefdesverklaring aan de eerlijke Toscaanse keuken van een van Italië's mooiste steden.

Ansjovis met boter en zuurdesem; penne met tomaat en wodka; worstjes met gestoofde linzen en mosterd; geroosterde pompoen met borlottibonen en salsa verde; hazelnootschuimkoekjes van slechts drie ingrediënten. De Florentijnse keuken is opgebouwd uit een paar simpele bouwstenen die in een handomdraai worden gecombineerd tot een ongepolijste geen-gedoe-kookstijl waarin smaak centraal staat. Een vreugdevol culinair eerbetoon aan Italië's meest rustieke, no-nonsense keuken voor elke dag, waar je ook bent.

Russell Norman | Nederlands | Hardback | 320 pagina's

Locations

Benefits of Pluimen

  • Easy to redeem
  • Shipping costs included
  • Over 2000 leisure activities
  • Quick delivery